Sınırsız Reseller Paketi KDV DAHİL 99₺ Kampanya kodunuz "ResellerKampanya" - Sona erme tarihi 30 Haziran 2019 Tüm Promosyonlar

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Kişisel verileriniz koruma altında

Odea Web olarak, müşterilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, müşterilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu* hakkında bilgi vermek istiyoruz.


Kişisel verilerinizi;

• Her zaman güvenle saklıyor,
• 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında sunulmakta olan ürün ve hizmetlerde,
• İlgili mevzuattan kaynaklanan saklama, bilgilendirme, raporlama ve ilgili diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinde,
• Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve diğer ilgili görevli/yetkili mercilerin bilgi ve belge taleplerinin karşılanmasında,
• Şirketimizin diğer ürün/hizmetlerini sunulabilmesi için,
• Akdedilen hizmet sözleşmesinin gereğinin yerine getirilmesinde kullanıyor,
• Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.


Bize başvurarak;

• Kişisel verilerinizin kullanılma amacını,
• Hangi kuruluşlarla ve ne amaçla paylaşıldığını öğrenebilirsiniz.
• Eksik ya da hatalı kaydedilen ya da kullanılan bilgilerinizin düzeltilmesini,
• Kanunda öngörülen şartlar sağlanmışsa bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini,
• Bilgilerinizin kanuna aykırı olarak kaydedildiğini veya kullanıldığını düşünüyorsanız ve bu sebeple zarara uğramışsanız zararın giderilmesini isteyebilirsiniz.


Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak kimlik fotokopinizle birlikte +90 (232) 462 16 32'nolu faks numarasına ya da destek@odeaweb.com adresine gönderebilirsiniz, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinden ilgili kanunu inceleyebilirsiniz.

İyi günler dileriz.

*6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK")